طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ

0
56

 

احتمالا همه شما حداقل یکبار این لازانیای معروف ایتالیایی را امتحان کرده‌اید. لازانیا گوشت و قارچ یا همان لازانیای کلاسیک ایتالیایی از محبوب‌ترین و معروف‌ترین انواع لازانیا در دنیا است، بطوریکه اکثر افراد به محض شنیدن نام لازانیا، این دستور‌‌پخت را به خاطر می‌آورند و شاید با سایر انواع لازانیا اصلا آشنایی نداشته‌ باشند.

مواد اولیه برای پخت لازانیا گوشت و قارچ

  • لازانیایک بسته
  • گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
  • رب گوجه‌فرنگی۲ قاشق غذاخوری
  • قارچ۳۰۰ گرم
  • سیر رنده شده۱ قاشق مربا خوری
  • شیر۱ لیوان
  • فلفل دلمه ای۱ عدد
  • کره۵۰ گرم
  • پنیر پیتزابه مقدار لازم
  • نمک و فلفلبه مقدار لازم
  • پاپریکا و زردچوبهبه مقدار لازم

نکته

اگر از لازانیا سبزیجات یا معمولی استفاده می‌کنید یک بسته ۳۰۰ گرمی و برای استفاده از لازانیا سریع پخت، یک بسته ۲۵۰ گرمی انتخاب کنید. در صورتی که می‌خواهید از مینی‌لازانیا مانا استفاده کنید سایر مواد اولیه را هم به نسب ورقه‌ها کم کنید.

اولین قدم

مواد اولیه برای پخت پاستا کلاسیک

پخت لازانیا

قدم اول برای درست کردن لازانیا تفت دادن پیاز خرد شده است. سعی کنید برای داشتن موادی بهتر و لازانیایی جذاب‌تر، پیاز را به‌صورت کاملا یکدست و ریز خرد کنید یا آن را رنده‌ کنید.

دومین قدم

تفت دادن گوشت چرخ شده

لازانیا خانگی

بعد از اینکه پیاز شما طلایی رنگ شد کمی زردچوبه به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید و سپس گوشت‌‌ چرخ‌ شده را به آن اضافه‌ کنید. دقت کنید که گوشت به‌صورت گوله گوله در نیاید و به‌خوبی با پیاز تفت بخورد.

بعد از تفت دادن کامل و تغییر رنگ گوشت، فلفل دلمه‌ای را که به‌صورت نگینی خرد کرده‌اید به مواد اضافه کرده و صبر کنید تا کمی نرم شود.

برای درست کردن سس لازانیا می‌‌توانید از فلفل دلمه‌ای‌ های رنگی نیز استفاده ‌کنید.

سومین قدم

پخت سس لازانیا

لازانیا گوشت و قارچ

در این مرحله رب‌ گوجه‌فرنگی مرغوب را به مواد اضافه کرده و تفت دهید. برای اینکه رب رنگ بهتری به غذا دهد می‌توانید آن را با مقداری آب‌جوش‌ مخلوط کنید وسپس به گوشت اضافه‌ کنید. رب گوجه‌فرنگی را به خوبی تفت دهید تا بو و طعم خامی آن از بین برود؛ فراموش نکنید استفاده از رب گوجه مرغوب و تازه در بهتر شدن طعم لازانیا تاثیر زیادی دارد.

همچنین در این مرحله یک لیوان آب ولرم به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت ۳۰ دقیقه روی شعله ملایم بپزد. استفاده از میکس گوجه‌فرنگی تازه هم تاثیر زیادی روی عطر و طعم لازانیا شما خواهد‌ داشت.

چهارمین قدم

حین تفت دادن گوشت، قارچ را با نیمی از کره در تابه‌ای جدا تفت داده و زمانی که کمی آب انداخت آن را به سس لازانیا اضافه‌ کنید. درب ظرف را بسته و اجازه دهید ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دیگر، مواد با هم بپزند.

پنجمین قدم

آماده سازی لازانیا مانا
بهترین روش آماده سازی لازانیا مانا

پخت لازانیا گوشت و قارچ

یک بسته از لازانیا مانا (لازانیا معمولی، لازانیا سریع پخت  و یا لازانیا سبزیجات) را طبق دستورالعمل روی بسته‌بندی آماده کنید.

ششمین قدم

حالا ادویه ای که داخل بسته‌بندی مانا قرار دارد را همراه با نمک، فلفل، پودر پاپریکا و کمی زردچوبه به مواد لازانیا اضافه کنید. استفاده از جعفری تازه، طعم و عطر متفاوتی به لازانیا شما خواهد‌‌ داد.

نکته:

  • در نتیجه پیشنهاد می‌‌کنیم حتما از جعفری برای درست کردن سس لازانیا استفاده کنید.
  • فراموش نکنید که بهترین زمان برای افزودن ادویه، دقایق پایانی پخت غذا می‌‌باشد.

هفتمین قدم

مراحل چیدن لایه های لازانیا
لایه های لازانیا گوشت
سس بشامل در پخت لازانیا کلاسیک

طرز تهیه لازانیا گوشت

کف ظرف مورد نظر را با کره باقی‌مانده چرب کنید تا لایه پایینی لازانیا به کف ظرف نچسبد، یک لایه از ورقه‌های لازانیا را کف ظرف قرار دهید. یک لایه نازک از مواد را روی ورقه‌‌ها ریخته، کمی پنیر پیتزا و سس بشاملی که از قبل آماده کرده‌اید را به آن اضافه کنید؛ به همین ترتیب تمام لایه‌ها را آماده کرده و آخرین لایه لازانیا را به‌خوبی به پنیر پیتزا و مقدار مناسبی از سس بشامل آغشته کنید.

اگر می‌‌خواهید برای پخت لازانیا از فر استفاده کنید، حتما از قبل فر را با دمای ۲۲۰ درجه روشن کنید تا داغ شود. ظرف لازانیا را داخل فر قرار دهید و ۳۰ دقیقه به آن زمان دهید تا کاملا پخته شود. البته ممکن است زمان پخت لازانیای شما با توجه به میزان درجه فر یا استفاده از ابزار دیگر مثل گاز یا ماکروویو بیشتر یا کمتر هم بشود.

برای تزئین لازانیا می‌‌توانید از سس گوجه‌فرنگی، گوجه گیلاسی، جعفری تازه و یا ریحان تازه استفاده‌ کنید.

یکی از خوبی‌های لازانیا این است که شما می‌‌توانید به سادگی مواد اولیه آن را با مواد دلخواه خود جایگزین کنید؛ برای مثال در تهیه لازانیا گوشت و قارچ می‌توانید از سویا به جای گوشت‌چرخ شده استفاده ‌کنید، یا به مواد سس خود سوسیس، هویج و یا حتی سیب‌زمینی پخته شده اضافه کنید.

فراموش نکنید آشپزی یعنی خلاقیت و خلق مزه‌های جدید. ما در هلدینگ صنایع غذایی مانا از اینکه تجربه‌های خودتان از آشپزی و ایده‌های جدید را با ما به اشتراک می‌‌گذارید، سپاسگزاریم.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید